Våre behandlinger

Kosmetisk kirurgi

Vi kan tilby de aller fleste former for kosmetisk kirurgi, og nedenfor kan man finne de vanligste inngrepene. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om, eller er interessert i inngrep som ikke er nevnt. 

Ansikt

Våre erfarne kirurger kan tilby et bredt spekter av kosmetiske inngrep for å forbedre og forynge ansiktet. Det kan være mange grunner til at du ønsker å foreta en ansiktsoperasjon, og når du kommer til oss vil vi forstå akkurat hva du ønsker. Vi tar oss tid til å forstå deg, slik at du skal bli mer enn fornøyd.

Kropp

Mange mennesker har et område på kroppen de ikke kan forbedre med trening eller diett, uansett hvor hardt man prøver. Uavhengig om du har et vanskelig område med fett, overflødig hud eller andre ting du ønsker å forbedre, så kan våre kirurger hjelpe.

Bryster

Brystoperasjoner er et av verdens mest populære kosmetiske inngrep. Uansett om du ønsker å forstørre, redusere eller løfte opp dine bryster, kan våre kirurger hjelpe deg med å oppnå det utseende du ønsker.

Hårtransplantasjon

Både alder og gener kan spille en stor rolle når det kommer til hårtap. Hver eneste hårsekk, som hårene vokser ut av, har sin egen kode. Med revolusjonerende teknologi kan vi hjelpe deg med å få håret tilbake.

Med moderne teknikker kan vi idag forandre tennenes utseende på ulike måter,  Tennenes form og farge kan endres, og man kan si farvel til ujevnheter, misfarge eller mellomrom! 

Please reload

Før operasjonen

Du vil få en grundig gjennomgang og konsultasjon med våre norske kundekonsulenter, i samarbeid med en av våre kirurger. Denne prosessen legger grunnlaget for hvilket inngrep og operasjonsmetode som passer best for deg. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og vi sørger for at dine meninger og mål blir ivaretatt. Før selve inngrepet, og reisen til Istanbul vil du motta utfyllende informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre

Under operasjonen

Du skal være trygg på at er i gode hender, når du velger vår klinikk. Her kommer pasientsikkerhet alltids først, og våre kirurger, spesialsykepleiere og anestesileger har lang erfaring og topp kompetanse. Klinikken er av høyeste standard, og alle inngrep utføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Du vil være nøye overvåket etter inngrepet, og våkne opp til omsorgsfulle sykepleiere som tar godt vare på deg.  Avhengig av utført inngrep, tilbringer du gjerne 1-2 dager på eget rom i klinikken. Du vil få all informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden, både muntlig og skriftlig. Vi viser også ansvar ved å gi våre kunder garanti på mange av våre operasjoner.

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetisk kirurgi, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din operasjon hos oss, vil du være garantert erfarne kirurger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.