HVORFOR VELGE BELLEMOI

Det å bestemme seg for å gjøre en forandring er ofte knyttet til mye usikkerhet, og mange har flere spørsmål og bekymringer knyttet til dette. Er det smertefullt? Når kan jeg leve som normalt igjen? Hvordan skal jeg forholde meg etter inngrepet?

På denne siden har vi forsøkt å samle de mest stilte spørsmålene fra våre pasienter. Konkrete spørsmål knyttet til eget behov vil det være best å stille direkte til kirurgen på konsultasjonen. Andre spørsmål vil imidlertid være såpass generelle at du kan finne svar på dem her.

Silikon:

 

1) Hvor vondt gjør det å ha fått lagt inn silikon?

Svar: Dette er veldig individuelt, og varierer veldig fra person til person. Du får med deg smertestillende hjem som skal fungere tilstrekkelig slik at du ikke har det uutholdelig vondt. Du vil kjenne på kroppen at du har gjennomført et inngrep.


2) Er det vondere å legge silkon under enn over muskelen?

Svar: Det er forbundet med noe mer smerte å legge silikon under muskelen.


3) Når kan man begynne å trene etter å ha tatt silikon?

Svar: Etter 6 uker. Prøv deg forsiktig frem. Dersom noe gjør vondt venter du litt til med akkurat den øvelsen.


4) Når kan jeg løfte barna mine?

Svar: Det vil mest sannsynlig begrense seg selv da det vil gjøre vondt. Du skal ikke løft tungt, ha brå bevegelser eller ta imot støt på 6 uker. Med tungt mener vi over 10 kg. De 2 første ukene er mest prekære, her må du ikke løfte mer enn 2 kg. Med andre ord det kommer an på vekt på barnet. Men vær veldig forsiktig! Pass på å bøye knærne hold armene inntil kroppen og bruk mage/rygg rompe/lår istedenfor bryst- og armmuskulatur.


5) Hvor lang fri fra jobben trenger jeg?

Svar: Det kommer an på jobben du har. Dersom du har en stillesittende jobb vil 1 uke være tilstrekkelig. Dersom du har en fysisk krevende jobb vil man ha behov for 2 uker eller mer.


6) Må jeg har hjelp med henting og levering av barn i barnehage?

Svar: Det kan være greit å ha hjelp en uke eller to. For noen kan det være en ide og trene litt med barna i tiden før. Forsøk å se for deg hverdagen din. Trenger du å løfte så mye som du gjør? Kan det være lurt å trene barnet litt på å klatre inn i bilsetet? Dersom barna er forberedt på nye rutiner vil ikke tiden etter virke så omveltende.


7) Hvor lenge skal jeg ligge med overkroppen høyt?

Svar: De første dagene etter inngrepet, dvs. Ca. 4/5 dager.


8) Hvor lenge etter innlegg av silikon kan jeg sole meg?

Svar: Så lenge arrene dine er dekket med teip og /eller sunblock kan du sole deg etter 4 uker. Arrene skal ikke eksponeres for direkte sollys før etter 1 år.


9) Hvor lenge etter operasjonen kan man ha sex?

Svar: Det kan være greit å ta en pause i et par uker og ikke for voldsomt den første tiden.


10) Hvordan er garantien etter innlegg av silikon?

Svar: Du kan lese mer om vår unike garanti her.


12) Når kan jeg reise utenlands etter inngrepet?

Svar: Sol og bad er 4 uker etter operasjonen.


13) Når kan jeg reise hjem fra klinikken?

Svar: Du er ferdig til å gå ca. 3 – 4 timer etter ankomst

16) Når kan jeg dusje etter innlegg av silikon?

Svar: Fra 4. Dag etter operasjonen skal du dusje hele deg daglig med vanlig såpe inkludert brystene.

Før operasjonen

Du vil få en grundig gjennomgang og konsultasjon med våre norske kundekonsulenter, i samarbeid med en av våre kirurger. Denne prosessen legger grunnlaget for hvilket inngrep og operasjonsmetode som passer best for deg. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og vi sørger for at dine meninger og mål blir ivaretatt. Før selve inngrepet, og reisen til Istanbul vil du motta utfyllende informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre

Under operasjonen

Du skal være trygg på at er i gode hender, når du velger vår klinikk. Her kommer pasientsikkerhet alltids først, og våre kirurger, spesialsykepleiere og anestesileger har lang erfaring og topp kompetanse. Klinikken er av høyeste standard, og alle inngrep utføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Du vil være nøye overvåket etter inngrepet, og våkne opp til omsorgsfulle sykepleiere som tar godt vare på deg.  Avhengig av utført inngrep, tilbringer du gjerne 1-2 dager på eget rom i klinikken. Du vil få all informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden, både muntlig og skriftlig. Vi viser også ansvar ved å gi våre kunder garanti på mange av våre operasjoner.

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetisk kirurgi, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din operasjon hos oss, vil du være garantert erfarne kirurger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.