OFTE STILTE SPØRSMÅL

Tanken om å forandre kroppen fører i de fleste tilfeller med seg mye usikkerhet og mange spørsmål. Man lurer på om det er vondt, hva man bør og ikke bør gjøre og hvordan ukene etter inngrepet blir.

For å gjøre det litt enklere kan du finne svar på slike generelle spørsmål her. Spørsmål som er mer spesifikk for hver enkeltes behov, vil det være kirurgen som svarer på under konsultasjonen.

 

Silikon:

 

1) Gjør det vondt å legge inn silikon?

Svar: Det vil helt klart merkes på kroppen etter inngrep, men hvor sterke smertene er forskjellig for hver enkelt. Smertene vil uansett kunne lindres med smertestillende som man får på sykehuset.

 

2) Vil det være vondere å legge silikon under muskelen?

Svar: Å legge silikon under muskelen vil være noe vondere enn å legge silikon over muskelen.

 

3) Hva med tunge løft?

Svar: De første 6 ukene skal du unngå tunge løft, støt og brå bevegelser, og de første 2 ukene skal du ikke løfte mer enn 2 kg. Du vil kunne kjenne på det selv da det vil gjøre vondt. Dersom du skal løfte tungt, for eksempel barn vil det være veldig viktig å bruke magen, rumpa og lårene og ikke anstrenge brystet og armene for mye.

 

4) Når kan jeg tilbake på jobb?

Svar: Hvilken type arbeid du har vil være grunnlaget for hvor lenge det er nødvendig med fri. Har du en jobb som krever mye fysisk aktivitet vil det være nødvendig med minst 2 uker. Mens 1 uke vil være nok i en jobb som ikke krever mye bevegelse.

5) Hvor lenge må man vente med trening etter inngrepet?

Svar: Etter 6 uker kan man begynne forsiktig med trening. Dersom det oppstår smerte bør man unngå å utføre øvelsen.

 

6) Hva med henting og levering av barn i barnehage?

Svar: De første 2 ukene kan det være lurt å få hjelp til å hente å levere barna i barnehagen. Man kan også forberede barna på de nye rutinene for å unngå store forandringer.

 

7) Hvor lang tid tar det før jeg kan sole meg igjen?

Svar: Arrene dine skal ikke utsettes før sollys før det har gått 1 år. Men dersom de tildekkes med sunblock eller teip kan du sole deg når det har gått 4 uker.

 

8) Hvor lenge skal jeg ligge høyt med overkroppen?

Svar: Det er den første tiden etter inngrepet det er viktig å ligge høyt med overkroppen. Etter 4-5 dager kan man ligge normalt igjen.

 

 

9) Hvor lenge må man vente med sex etter inngrepet?

Svar: Det er viktig å være veldig varsom den første tiden, så det kan være lurt å unngå sex de første ukene.

 

Før operasjonen

Du vil få en grundig gjennomgang og konsultasjon med våre norske kundekonsulenter, i samarbeid med en av våre kirurger. Denne prosessen legger grunnlaget for hvilket inngrep og operasjonsmetode som passer best for deg. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og vi sørger for at dine meninger og mål blir ivaretatt. Før selve inngrepet, og reisen til Istanbul vil du motta utfyllende informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre

Under operasjonen

Du skal være trygg på at er i gode hender, når du velger vår klinikk. Her kommer pasientsikkerhet alltids først, og våre kirurger, spesialsykepleiere og anestesileger har lang erfaring og topp kompetanse. Klinikken er av høyeste standard, og alle inngrep utføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Du vil være nøye overvåket etter inngrepet, og våkne opp til omsorgsfulle sykepleiere som tar godt vare på deg.  Avhengig av utført inngrep, tilbringer du gjerne 1-2 dager på eget rom i klinikken. Du vil få all informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden, både muntlig og skriftlig. Vi viser også ansvar ved å gi våre kunder garanti på mange av våre operasjoner.

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetisk kirurgi, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din operasjon hos oss, vil du være garantert erfarne kirurger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.