Øyelokksplastikk

Ved operasjon av øyelokk er hovedformålet å redusere eller korrigere nedre og øvre øyelokk samt rynker eller andre uønskede formasjoner i huden rundt øynene som vanligvis er forbundet med aldringsprosessen.

Fordelene med øyelokk-operasjon

Det er et uttrykk som sier: "du smiler med øynene dine", og det er veldig sant. Øynene våre kan si så mye om oss. Men med alderen så mister huden sin elastisitet og huden rundt øynene vil endres. I tillegg kan man få linjer som strekker seg på utsiden av øynene. Øyelokk-operasjon er ikke bare svært populært blant de middelaldrende, men inngrepet utføres også hos de yngre som ønsker korrigere området rundt øynene.

Med en enkel operasjon for å fjerne overflødig hud rundt øynene dine, eller spesielt øyelokkene, kan du skru tiden tilbake og øynene dine kan se like ungdommelig og levende ut som de gjorde da du var i tjueårene. Ikke bare vil ditt utseende forandre seg, men erfaring forteller oss at selv en slik enkel operasjon kan ha en enorm effekt på din generelle følelse av velvære og selvtillit.

Vi ønsker alle å se så ung ut som vi kan, og det er ikke nødvendig å vente til man trenger en total ansiktsløftning. Øye estetiske prosedyrer er en av de vanligste kirurgiske prosedyrer som gjennomføres.

Hva er involvert i øyelokk-operasjon/øye estetikk?

Prosedyren utføres vanligvis under lokalbedøvelse, men i visse tilfeller vil prosedyren bli utført under narkose. Snittene blir strategisk laget på steder der noe svak gjenværende arrdannelse vil være umerkelig - dette er langs toppen av øvre øyelokk, langs en brett i øvre øyelokk eller langs øyenbrynet over hvert øye. Avhengig av arten på den estetiske prosedyren, kan huden bli fjernet, fett fjernet, eller fyllstoff innført. Alt med formål om å redusere rynker og linjer gjennom innstramming av huden.

Du kan være trygg på at som med alle kosmetiske prosedyrer i ansiktet, er målet å redusere linjer, rynker og overflødig hud, men på så minimal invasiv måte som mulig. Spesielt med øyelokk, er det viktig at minst mulig av huden fjernes for å sikre at det ikke er noen endring i funksjonen.

Postoperativ behandling

Denne typen kosmetisk kirurgi er relativt liten og utføres på poliklinisk basis. Dette betyr at du kan komme tilbake til hotellet ditt umiddelbart etter at prosedyren er fullført. Neste dag vil du få en konsultasjon med kirurgen for å sjekke resultatene av prosedyren din.

 

For de første dagene må du holde sårene rene og tørre. Det anbefales også å unngå direkte sollys i omtrent 2 uker etter operasjonen - det anbefales å bruke solbriller i denne perioden. Det kan ta opptil en måned før mesteparten er helbredet, og opptil tre måneder for alt å gå tilbake til det normale

Før operasjonen

Du vil få en grundig gjennomgang og konsultasjon med våre norske kundekonsulenter, i samarbeid med en av våre kirurger. Denne prosessen legger grunnlaget for hvilket inngrep og operasjonsmetode som passer best for deg. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og vi sørger for at dine meninger og mål blir ivaretatt. Før selve inngrepet, og reisen til Istanbul vil du motta utfyllende informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre

Under operasjonen

Du skal være trygg på at er i gode hender, når du velger vår klinikk. Her kommer pasientsikkerhet alltids først, og våre kirurger, spesialsykepleiere og anestesileger har lang erfaring og topp kompetanse. Klinikken er av høyeste standard, og alle inngrep utføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Du vil være nøye overvåket etter inngrepet, og våkne opp til omsorgsfulle sykepleiere som tar godt vare på deg.  Avhengig av utført inngrep, tilbringer du gjerne 1-2 dager på eget rom i klinikken. Du vil få all informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden, både muntlig og skriftlig. Vi viser også ansvar ved å gi våre kunder garanti på mange av våre operasjoner.

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetisk kirurgi, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din operasjon hos oss, vil du være garantert erfarne kirurger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.