Neseoperasjon

Generelt – Nesen består av brusk og bein, som er nødvendig for dens funksjon, og mange av oss anser nesen som en svært viktig del av ansiktet. Både brusken og beinet som befinner seg i nesen kan reduseres og korrigeres. Nesen er en viktig del av ansiktet, og endringer av nesen vil føre til endringer i utseende. Ansiktet er del delen av kroppen som vi viser mest, og det er ikke til å legge skjul på at vi mennesker bryr oss om hvordan vi ser ut. Dersom man ikke er fornøyd med sitt utseende, kan plastisk kirurgi endre ens utseende i form av hva man ønsker.

I tillegg til de estetiske årsakene foretar man også neseoperasjoner på grunnlag av funksjonelle årsaker. Det kan være utretting av en skjev nesevegg, eller forminskelse av nesemuslingene for å forenkle pustningen

 

Selve inngrepet 

Operasjonen tar fra 2-4 timer, og foregår under full narkose. Snittet blir lagt inne i nesen, noe som gjør at man unngår å få synlige arr. Unntaket er om operasjonen er svært komplisert, men arret vil likevel bli svakt. I noen tilfeller kreves det brusk fra øret, ribbein eller neseskillevegg for å danne formen på nesetippen eller neseryggen. En neseoperasjon foregår på forskjellige måter. Om ønsket er å korrigere eller minske en nese, tas det bort brusk og størrelsen blir reduser. Noen ganger er det nødvendig med silikonplater i neseborene for å støtte opp vevene. Når operasjonen er ferdig får man en støttebandasje, og må bli på klinikken i noen timer.

Etter operasjonen

Slik som ved mange andre operasjoner får man blåmerker og hevelse etter nesepatronen. Det er også normalt å ha smerter, men det vil avta etter noen dager. Blåmerker og de verste hevelse går vanligvis bort etter to uker. Det tar litt tid før huden er helt formet og trukket over formen til de underliggende strukturen, og noe av hevelsen vedvarer i lengre tid. Man kan starte å se en positiv effekt etter noen uker, men det endelige resultatet kan man ikke se før tidligst 6 måneder etter inngrepet. Det anbefales å avstå fra sterk fysisk aktivitet og trening den første tiden etter operasjonen.

 

Slik som med alle inngrep, er det en risiko. Dersom det skulle oppstå en uforutsett hendelse, kan man korrigere nesen ved en ny prosedyre.

 

Før operasjonen

Du vil få en grundig gjennomgang og konsultasjon med våre norske kundekonsulenter, i samarbeid med en av våre kirurger. Denne prosessen legger grunnlaget for hvilket inngrep og operasjonsmetode som passer best for deg. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og vi sørger for at dine meninger og mål blir ivaretatt. Før selve inngrepet, og reisen til Istanbul vil du motta utfyllende informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre

Under operasjonen

Du skal være trygg på at er i gode hender, når du velger vår klinikk. Her kommer pasientsikkerhet alltids først, og våre kirurger, spesialsykepleiere og anestesileger har lang erfaring og topp kompetanse. Klinikken er av høyeste standard, og alle inngrep utføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Du vil være nøye overvåket etter inngrepet, og våkne opp til omsorgsfulle sykepleiere som tar godt vare på deg.  Avhengig av utført inngrep, tilbringer du gjerne 1-2 dager på eget rom i klinikken. Du vil få all informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden, både muntlig og skriftlig. Vi viser også ansvar ved å gi våre kunder garanti på mange av våre operasjoner.

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetisk kirurgi, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din operasjon hos oss, vil du være garantert erfarne kirurger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.