A smile is the prettiest thing you can wear

Kosmetisk tannpleie 

Skallfasetter (veneers)


Hva er skallfasetter?

Skallfasetter er en vanlig form for kosmetisk tannpleie. En skallfasett er et lag med porselen som bindes til den fremre overflaten av en tann. Prosedyren krever liten eller ingen bedøvelse, og kan være det ideelle valget for å forbedre utseendet på fortennene. Med skallfasetter på plass kan pasientene forvente et forbedret smil med rette, hvitere og jevnere tenner.

 
Når ville jeg trenge skallfasetter?

Skallfasetter får tennene til å se naturlige og sunne ut. De kan forbedre fargen, formen og plasseringen av tennene dine. En presis nyanse av porselen kan velges for å gi riktig farge til å forbedre en enkelt misfarget tann eller for å lysne fortennene (vanligvis de øvre). En fasett kan også få en skjev tann til å se intakt ut igjen. Porselen dekker hele fronten av tannen, med en tykkere seksjon som erstatter den ødelagte delen. Hvis en tann er litt ute av stilling, kan det noen ganger settes inn en skallfasett for å bringe den på linje med de andre.
skallfasetter kan også brukes til å redusere eller lukke mellomrom mellom tennene.


Emax-skallfasetter

Emax brukes til å forbedre estetikken, vanligvis blant de seks til ti tennene i den synlige ‘smil-sonen’. De kan forbedre fargen, formen og plasseringen av tennene dine. Emax skallfasetter kombinerer høy estetisk vitalitet med gode egenskaper styrkemessing. Emax er kjent for sin holdbarhet og stabiliserende effekt, og monteres med minimalt behov for tannsliping. 

Zirconium-skallfasetter
Zirkonium understøttende skallfasetter er det nærmeste til naturlige tenner innen estetisk skallfasetter. Zirkonium skallfasetter eliminerer risikoen for allergiske reaksjoner, det integrerer seg bedre med tannkjøttet enn metall keramiske skallfasetter, og har et bedre estetisk utseende. Zirkonium i seg selv er av en hvit farge og vil ikke være gjennomsiktige i lys transmisjon.


Både Emax og Zirconium er begge metallfrie, og relativt nye materialer. Likevel har hver av dem unike egenskaper som gjør dem egnet for bruk om hverandre for forskjellige anledninger. Tannlegen vil hjelpe deg å avgjøre hva som vil være det beste alternativet for deg! 

Behandlingsforløp

Ved første tannlegebesøk vil man ha en konsultasjon, og tennene vil slipes ned i den grad som er nødvendig. 1-2 dager senere vil pasienten sammen med tannlegen avgjøre hvilken størrelse, form og farge som ønskes. I tillegg vil man få midlertidige tenner mens skallfasettene forberedes. Ved siste tannlegebesøk vil skallfasettene settes på, og man kan reise hjem til Norge med et nytt smil! 

varighet

Det er ingen garanti for at skallfasetter varer et vist antall år, og det vil variere veldig fra person til person. Skallfasetter kan derimot vare i lenge dersom brukeren tar godt vare på dem. 


(Skallfasetter bør ikke betraktes som en effektiv løsning for å rette opp i skjeve tenner der det er behov for regulering) 

Priser 

Emax: 3200kr per tann

Zirconium: 2800kr per tann 

Pakkepriser

Vi tilbyr pakkereiser hvor vi sørger for å ordne alt fra A til Å. Pakkereisene inkluderer:

- Fly tur/retur Norge- Istanbul

-Transport til og fra flyplassen

- 5 netters opphold på 5-stjernes hotell med frokost.

Ta gjerne kontakt med oss her, for gratis konsultasjon og pristilbud!

Før

Etter

Program

Dag 1: Ankomst til Istanbul

Dag 2: Første tannlegebesøk, sliping og forberedelse av tennene.

Dag 3: Hviledag.

Dag 4: Bestemme farge og størrelse på skallfasettene.

Dag 5: Hviledag.

Dag 6: Innsetting av skallfasettene.

Dag 7: Hjemreise.  

Før

Etter

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetiske prosedyrer, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din behandling hos oss, vil du være garantert erfarne tannleger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.