KONSULTASJONER

Hos Bellemoi er du alltid i trygge hender og får oppfølging gjennom hele prosessen. På konsultasjonen vil du få råd og veiledning av våre erfarne kirurger, du vil ha muligheten til å utdype dine ønsker, spørre spørsmål og diskutere de forskjellige metodene. Kirurgen vil gjøre en vurdering av hvilke behandlingsmetoder som vil gi best resultat, og forklare hva du kan forvente.

Grunnet den geografiske avstanden fra klinikken vil den første konsultasjonen foregå digitalt. Bilder og annen personlig informasjon sendes til kirurgen via vår kosmetiske kirurgi-konsulent. All personlig informasjon vil bli håndtert i henhold til kravene for informasjonssikkerhet på sensitive helseopplysninger, og vil bli slettet når pasienten er ferdig behandlet.

Det vil også foregå en direkte konsultasjon med kirurgen før operasjonen.

Før operasjonen

Du vil få en grundig gjennomgang og konsultasjon med våre norske kundekonsulenter, i samarbeid med en av våre kirurger. Denne prosessen legger grunnlaget for hvilket inngrep og operasjonsmetode som passer best for deg. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og vi sørger for at dine meninger og mål blir ivaretatt. Før selve inngrepet, og reisen til Istanbul vil du motta utfyllende informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre

Under operasjonen

Du skal være trygg på at er i gode hender, når du velger vår klinikk. Her kommer pasientsikkerhet alltids først, og våre kirurger, spesialsykepleiere og anestesileger har lang erfaring og topp kompetanse. Klinikken er av høyeste standard, og alle inngrep utføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Du vil være nøye overvåket etter inngrepet, og våkne opp til omsorgsfulle sykepleiere som tar godt vare på deg.  Avhengig av utført inngrep, tilbringer du gjerne 1-2 dager på eget rom i klinikken. Du vil få all informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden, både muntlig og skriftlig. Vi viser også ansvar ved å gi våre kunder garanti på mange av våre operasjoner.

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetisk kirurgi, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din operasjon hos oss, vil du være garantert erfarne kirurger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.