Hvorfor velge Bellemoi

Vi forstår prosessen du gjennomgår både før, i løpet av og etter et kosmetisk inngrep. Det kan være mange forskjellige årsaker til at man ønsker å gjennomgå en operasjon, men til felles har vi alle et behov for trygget og et ønske om best mulig resultat.

 

Kosmetiske inngrep er også forbundet med svært høye kostnader, og det krever dermed en ganske stor investering for pasienten. Med dette har det blitt en global økende trend å reise til enkelte land for å gjennomgå langt rimeligere inngrep. Slik som i alle bransjer, så finnes det mennesker som både er flinke og ikke, og dessverre noen med dårlige intensjoner. Det finnes derfor flere feller man kan utsette seg for ved å reise til utlandet.

 

Med Bellemoi eliminerer man risikoen for inkompetente kirurger og dårlige klinikker, samtidig som man betaler mye mindre enn man gjør i Norge. Vår klinikk i Istanbul er høyt anerkjent, og våre kirurger har årevis med erfaring og leverer konsistent gode resultater. Her utføre de i gjennomsnitt 2-3 inngrep 5-6 dager i uken. Med dette oppnår våre kirurger en hyppighet og trening som er langt høyere enn i Norge.

Valg av klinikk -  valg av resultat og opplevelse 

 

Det er ikke til å legge skjul på at det den siste tiden har vært mange oppslag i media om nordmenn og andre skandinavere som har reist til Tyrkia for å utføre plastisk kirurgi. Historiene er alt annet en positive, og flere har endt opp med dårlige resultater og komplikasjoner.

Det er slik både ved plastisk kirurgi og ved helt vanlige operasjoner, at det finnes en sjanse for komplikasjoner. Man tar en risiko, og valget på om man skal gjennomføre en operasjon eller ikke er stort. Likevel ønsker vi å understreke at det største valget man tar, er valget av klinikk! Det finnes utallige klinikker i Tyrkia, og da spesielt i Istanbul. Noen er seriøse, med topp moderne utstyr og kirurger med svært høy kompetanse. Andre klinikker er mindre seriøse, og det er også her det vil kunne gå veldig galt - Vi vet at det er flere klinikker som kutter kontakt med pasientene så fort de har reist hjem, noe som er veldig galt, da tiden etter operasjonen er svært viktig både for healing og for sluttresultat.

Da vi startet samarbeidet med vår klinikk i Istanbul, foretok vi en grundig kvalitetskjekk. Vi ønsket å forsikre oss om kirurgenes kompetanse, om kvalitet på utstyr og ikke minst hvilken kundebehandling de ga. Nå kan vi med sikkerhet si at vi samarbeider med en av de beste og tryggeste klinikkene i Istanbul. Her foregår det ingen operasjoner av ekstra risiko (for eksempel tilbyr noen klinikker BBL med fettinjeksjon under muskelen, noe som ønsker faren for komplikasjoner betydelig). Og her vil man heller ikke bli tilbydd operasjon, om resultatet ikke er forventet å bli tilfredsstillende. Det er ikke alltid like lett å finne ut om en klinikk ønsker DITT beste, eller om de rett og slett ønsker flest mulig kunder. Det er nettopp derfor vi er her, for å veilede de som ønsker operasjon i Tyrkia, til et trygt og kvalitetssikret sted.

Hos oss vil du få god oppfølging, både i tiden før og etter operasjonen. Vi vil være med deg gjennom hele prosessen, slik at du skal føle deg trygg og ivaretatt.

Hos Bellemoi vil vi kun tilby kirurgi dersom pasienten er egnet for det!  

Før operasjonen

Du vil få en grundig gjennomgang og konsultasjon med våre norske kundekonsulenter, i samarbeid med en av våre kirurger. Denne prosessen legger grunnlaget for hvilket inngrep og operasjonsmetode som passer best for deg. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og vi sørger for at dine meninger og mål blir ivaretatt. Før selve inngrepet, og reisen til Istanbul vil du motta utfyllende informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre

Under operasjonen

Du skal være trygg på at er i gode hender, når du velger vår klinikk. Her kommer pasientsikkerhet alltids først, og våre kirurger, spesialsykepleiere og anestesileger har lang erfaring og topp kompetanse. Klinikken er av høyeste standard, og alle inngrep utføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Du vil være nøye overvåket etter inngrepet, og våkne opp til omsorgsfulle sykepleiere som tar godt vare på deg.  Avhengig av utført inngrep, tilbringer du gjerne 1-2 dager på eget rom i klinikken. Du vil få all informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden, både muntlig og skriftlig. Vi viser også ansvar ved å gi våre kunder garanti på mange av våre operasjoner.

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetisk kirurgi, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din operasjon hos oss, vil du være garantert erfarne kirurger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.