HVA KUNDENE SIER

Cecilie, brystløft med implantater

Veldig fornøyd med Bellemoi. Ble godt informert i forkant om hvordan det hele skulle forløpe. Raske tilbakemeldinger ved spørsmål og de klarte å ordne avreise til meg på svært kort varsel. Trenger ikke å tenke på hverken fly, transport eller overnatting da Bellemoi ordner alt i forkant. Flott hotell beliggende veldig sentralt, nær 3 store kjøpesenter som bla Trump Towers shopping og europas nest største shopping senter Chevahir. Ønsker man ledsager med, betales det kun ekstra for flybilletter og prisene er svært overkommelig. 
Klinikken er ren, moderne og ekstra pluss for privat rom. Fantastiske kirurger, hvorav begge to Dr Gökhan og Dr Serbulent er anerkjente og svært dyktige i sitt fag. Jeg fikk brystløft med implantater 29/09 utført av Dr Serbulent og er meget fornøyd med arbeidet. Flott oppfølging av en herlig Sykepleier Zubeyde, som man kan kontakte når som helst både under og etter oppholdet. Følte meg veldig trygg og godt ivaretatt. 
Kan virkelig anbefale Bellemoi.

Sienna, BBL

Jeg følte meg trygg fra A til Å under hele reisen, spesielt på sykehuset, jeg hater alt sykehus lignende men dette gikk så fint. Betryggende at de kom innom å sjekka ofte at alt var bra. Jeg klarer ikke helt å se resultatet ennå med tanke på hevelsen, men det ser bra ut. Jeg tror at jeg kommer til å gå for en runde 2 - og da kommer jeg garantert å gjøre det via Bellemoi 🤩 Det er faktisk så deilig å ha en norsk kontaktperson, trenger ikke tenke på at det skulle vært noen misforståelser eller noe. Dere skulle linka til Dr Serbulent sin instagram, jeg fant den dagen før og jeg ble sååå gira, han er så flink! På planen jeg fikk av dagene (hva som skulle skje) så var det hoppa over en dag som ble brukt til å hvile på hotellet, ikke noe gale i det men jeg trodde jeg skulle opp tidlig å fjerne dren, men det var ikke før dagen etter Så et lite tips å sette den dagen inn iallfall slik at man er forberedt ellers var Hatice lett å få tak i om det var noe jeg lurte på. Tommel opp!

Ishtar, Hårtransplantasjon

Jeg kan anbefale alle å velge Bellemoi av følgende grunner. De er ærlig, hyggelig, profesjonell og veldig rimelig.

 

Jeg ble møtt på flyplassen av en sjåfør som holdt navnet mitt. Så ble jeg tatt til hotellet og alt var arrangert. Jeg ble til og med kjørt på kjøpesenteret for å gjøre litt shopping. Neste dag ble jeg tatt til sykehuset og det var veldig fint. Etter alt var ferdig ble kjørt tilbake til flyplassen. Alt var veldig enkelt og menneskene var veldig greie.  

Johanne, BBL & Silikon

Jeg valgte å utføre inngrep på både brystene og kroppen min. Kjempefornøyd med servicen hele veien, og resultatet. Det va smertefullt etterpå, men absolutt verdt det. Veldig fornøyd med prisen også. Anbefales :)