Hårtransplantasjon

Både alder og gener kan spille en stor rolle når det kommer til hårtap. Hver eneste hårsekk, som hårene vokser ut av, har sin egen kode. Hårsekkene som ligger i pannen og isseregionene blir på grunn av de nedarvede kodene påvirket av hormonet androgen, noe som gjør at veksten av hårsekker stopper i en viss alder. Hårsekkene som ligger i tinningen og bakhodet blir ikke påvirket på samme måte fordi de ikke er kodet på samme måte. Ved en hårtransplantasjon flyttes disse hårsekkene til de stedene hvor veksten har stoppet.

 

Metode

Metoden som brukes for hårtransplantasjon er kaldt FUE, og den går ut på at enkelte hårsekker eller hårsekkgrupper på 1-4 hår plukkes ut en og en fra nakken og tinningen, og blir plassert på det ønskede området. Fordelene med denne metoden er at man slipper lineære arr i bakhodet, man kan hente hårsekker fra flere plasser på hodet, og det finnes nesten ikke noe smerte etter inngrepet. Det er også en praktisk metode for en liten transplantasjon hvor det ikke er ønsket å flytte store mengder hår, og resultatet blir svært naturlig.

Helbredelsesprosess

Det er en kort helbredelsesprosess på 2-3 dager, men det kan ta rundt 10 dager før skorpene på sårene faller av. På de mer omfattende hårtransplantasjonene er det ikke uvanlig med noe hevelse i ansiktet. Man kan dusje håret allerede et par dager etter transplantasjonene, men man må passe på den transplanterte overflaten. Det tar rundt 2 måneder før de transplanterte hårsekkene påbegynner vekstfasen, og etter 6-8 måneder kan man se det endelige resultatet.

Skjegg-transplantasjon 

Ansikts hår har blitt ekstremt populært de siste tre årene, spesielt hos de i tjue-  og trettiårene. Ettersom at skjegg og bart har blitt en motetrend, er det viktig for mange menn å ha et fyldig skjegg. Kanskje ønsker man et kraftigere og fyldigere skjegg, rette opp i ujevn skjeggvekst eller fylle på områder som av forskjellige årsaker har mistet sin hårvekst.

Plan for opphold 

 

1. dag

Når du ankommer Atatürk flyplass vil du bli møtt av en av våre representanter og kjørt direkte til hotellet ditt. Når du har kommet til hotellet, er du fri til å gjøre det du ønsker resten av dagen.

 

2.dag

Du vil bli hentet på hotellet av en av våre representanter og kjørt til sykehuset der prosedyren din vil bli utført. Tidspunkt for henting vil være planlagt på forhånd, og stå i din programplan.På sykehuset vil du bli møtt av kirurgen som skal utføre prosedyren og her vil du få en fullstendig konsultasjon. Dere vil gjennomgå prosedyren i detalj, og du vil få en fullstendig forklaring på alt som vil være involvert.

Din konsultasjon vil også inkludere en diskusjon med kirurgen om hva som skal gjøres og hvilken postoperativ behandling som kreves.

Dersom prosedyren ikke krever at du trenger å overnatte på sykehuset, vil du bli brakt tilbake til hotellet ledsaget av en av våre representanter.

3.dag og fremover

Du vil blir hentet på hotellet på en forhåndsbestemt tid, og tatt tilbake til sykehuset for en postoperativ kontroll. Hvis dette er den siste planlagte dagen for ditt opphold i Tyrkia, vil du da bli kjørt fra sykehuset til Atatürk flyplass for å ta flyet hjem til Norge.

Hvis operasjonen krever at du blir lenger i Istanbul, vil du bli hentet på hotellet og kjørt til sykehuset for å gjennomføre postoperative kontroller. På slutten av hver kontroll vil du bli kjørt tilbake til hotellet ditt. På din siste dag i Istanbul vil du bli kjørt til flyplassen.

Før operasjonen

Du vil få en grundig gjennomgang og konsultasjon med våre norske kundekonsulenter, i samarbeid med en av våre kirurger. Denne prosessen legger grunnlaget for hvilket inngrep og operasjonsmetode som passer best for deg. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og vi sørger for at dine meninger og mål blir ivaretatt. Før selve inngrepet, og reisen til Istanbul vil du motta utfyllende informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre

Under operasjonen

Du skal være trygg på at er i gode hender, når du velger vår klinikk. Her kommer pasientsikkerhet alltids først, og våre kirurger, spesialsykepleiere og anestesileger har lang erfaring og topp kompetanse. Klinikken er av høyeste standard, og alle inngrep utføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Du vil være nøye overvåket etter inngrepet, og våkne opp til omsorgsfulle sykepleiere som tar godt vare på deg.  Avhengig av utført inngrep, tilbringer du gjerne 1-2 dager på eget rom i klinikken. Du vil få all informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden, både muntlig og skriftlig. Vi viser også ansvar ved å gi våre kunder garanti på mange av våre operasjoner.

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetisk kirurgi, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din operasjon hos oss, vil du være garantert erfarne kirurger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.