Ansiktsløft 

Plages du av aldersforandringer, eller har lyst på et yngre utseende kan ansiktsløft være løsningen. Ansiktsløft har utviklet seg til å bli et av de vanligste estetiske operasjonene som utføres. Den naturlige aldringsprosessen får huden til å miste sin elastisitet, samtidig som den reduserer deler av musklene. Dette gjelder for ansikt og hals som mister sin spenning og blir mer rynket. Man kan ikke stoppe aldringsprosessen, men man kan fortsatt være på sitt beste når man blir eldre.

Selve inngrepet

En ansiktsløftning utføres vanligvis i lett narkose og lokalbedøvelse. Behandlingen starter med et kutt fra tinningen ned foran øret, rundt øreflippen og tilbake i hodebunnen i nakken. Deretter løsnes huden fra kinnene og ned til halsen. Overflødig hud fjernes og huden glattes, operasjonen tar mellom 2-3 timer. I tillegg til å fjerne fett kan det være mulig å sette inn fett i områder av ansiktet for å skape et fyldigere utseende.

Etter operasjonen 

Det vil bli gitt skriftlig informasjon om hvordan man skal forholde seg i tiden etter operasjonen. Det oppstår som regel ikke mye smerte etter inngrepet, men det er viktig å holde seg i ro den første uken. Man vil bli hoven og en følelse av stivhet i ansiktet kan forekomme, men dette vil avta etter 1-2 uker. De første 2 døgnene skal man være helt i ro, og sitte eller ligge med overkroppen høyt.

Før operasjonen

Du vil få en grundig gjennomgang og konsultasjon med våre norske kundekonsulenter, i samarbeid med en av våre kirurger. Denne prosessen legger grunnlaget for hvilket inngrep og operasjonsmetode som passer best for deg. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og vi sørger for at dine meninger og mål blir ivaretatt. Før selve inngrepet, og reisen til Istanbul vil du motta utfyllende informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre

Under operasjonen

Du skal være trygg på at er i gode hender, når du velger vår klinikk. Her kommer pasientsikkerhet alltids først, og våre kirurger, spesialsykepleiere og anestesileger har lang erfaring og topp kompetanse. Klinikken er av høyeste standard, og alle inngrep utføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Du vil være nøye overvåket etter inngrepet, og våkne opp til omsorgsfulle sykepleiere som tar godt vare på deg.  Avhengig av utført inngrep, tilbringer du gjerne 1-2 dager på eget rom i klinikken. Du vil få all informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden, både muntlig og skriftlig. Vi viser også ansvar ved å gi våre kunder garanti på mange av våre operasjoner.

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetisk kirurgi, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din operasjon hos oss, vil du være garantert erfarne kirurger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.