Panne- og øyenbrynsløft

Øyenbrynsløfting brukes som regel når man ønsker å heve øyenbrynene, redusere hengende hud på øyenlokket, fjerne sinte rynker eller glatte ut og fjerne rynkene i pannen. Sinte rynker eller tunge øyenbryn kan forekomme som et aldringstegn, mens noen er medfødt lave/nedsunkne øyenbryn. Dette kan endre ansiktsuttrykket og vedkommende kan virke trist eller alvorlig.

Selve inngrepet

Det vil bli gitt skriftlig informasjon om hva man skal forholde seg til før inngrepet. Kirurgen starter med å legge et kutt langs hele hårlinjen, og små vertikale kutt i hodebunnen. Så løsner huden fra benet og pannens sinte-muskel deles. Deretter strekkes huden opp og festes på små skruer. Disse er selvoppløselige og forsvinner når såret har grodd. I huden setts det metallklipps og det legges på et pannebånd som brukes i 3 dager. Man kan også justere overflødig hud på øvre øyelokk.

Etter operasjonen 

Det vil gi gitt skriftlig informasjon om hvordan man skal forholde seg i tiden etter operasjonen. Det oppstår som regel ikke mye smerte etter inngrepet, men det er viktig å være forsiktig med område som har blitt operert de første 4 ukene. Det kan være lurt å ligge med hode høyt den første natten, og etter 1 uke kan bandasjen tas av.

Før operasjonen

Du vil få en grundig gjennomgang og konsultasjon med våre norske kundekonsulenter, i samarbeid med en av våre kirurger. Denne prosessen legger grunnlaget for hvilket inngrep og operasjonsmetode som passer best for deg. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og vi sørger for at dine meninger og mål blir ivaretatt. Før selve inngrepet, og reisen til Istanbul vil du motta utfyllende informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre

Under operasjonen

Du skal være trygg på at er i gode hender, når du velger vår klinikk. Her kommer pasientsikkerhet alltids først, og våre kirurger, spesialsykepleiere og anestesileger har lang erfaring og topp kompetanse. Klinikken er av høyeste standard, og alle inngrep utføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Du vil være nøye overvåket etter inngrepet, og våkne opp til omsorgsfulle sykepleiere som tar godt vare på deg.  Avhengig av utført inngrep, tilbringer du gjerne 1-2 dager på eget rom i klinikken. Du vil få all informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden, både muntlig og skriftlig. Vi viser også ansvar ved å gi våre kunder garanti på mange av våre operasjoner.

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetisk kirurgi, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din operasjon hos oss, vil du være garantert erfarne kirurger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.