Rumpe-forstørrelse med implantater

Kanskje har du ikke nok fett på kroppen til å gjennomføre rumpe forstørring med eget fett, eller kanskje ønsker du en mer drastisk forandring. Det finnes flere alternativer for å oppnå en formfull eller større rumpe, og implantater er en av dem. Rumpeimplantater har blitt mer populært de siste årene, og er i dag et inngrep som blir hyppig utført flere steder i verden. Implantatene er laget av silikon, og kommer i flere størrelser og fasonger. Kirurgen vil avgjøre hvilke implantater som vil passe best for deg. Inngrepet tar som regel 2-3 timer og implantatene blir plassert under muskelen.

Tiden etter inngrepet:

Etter operasjonen vil du få et korsett som skal brukes i en måned etter operasjonen. Dette vil hjelpe til slik at resultatet blir så fint som mulig, i tillegg til at det gir støtte til den opererte rumpen. Det endelige resultatet vil begynne å bli merkbart etter 3 måneder. På dette tidspunktet vil det meste av hevelsen være borte og implantatene vil ligge i sin normale stilling.

Man kan også velge å kombinere rumpeforstørring med fett og implantater. Da vil man i tillegg til implantatene injisere eget fett i rumpen, som tas fra flere steder på kroppen. På denne måten vil man i tillegg til en større og formfull rumpe kunne oppnå den fine timeglassformen slik som ved Brazillian Buttlift.

Før operasjonen

Du vil få en grundig gjennomgang og konsultasjon med våre norske kundekonsulenter, i samarbeid med en av våre kirurger. Denne prosessen legger grunnlaget for hvilket inngrep og operasjonsmetode som passer best for deg. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og vi sørger for at dine meninger og mål blir ivaretatt. Før selve inngrepet, og reisen til Istanbul vil du motta utfyllende informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre

Under operasjonen

Du skal være trygg på at er i gode hender, når du velger vår klinikk. Her kommer pasientsikkerhet alltids først, og våre kirurger, spesialsykepleiere og anestesileger har lang erfaring og topp kompetanse. Klinikken er av høyeste standard, og alle inngrep utføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Du vil være nøye overvåket etter inngrepet, og våkne opp til omsorgsfulle sykepleiere som tar godt vare på deg.  Avhengig av utført inngrep, tilbringer du gjerne 1-2 dager på eget rom i klinikken. Du vil få all informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden, både muntlig og skriftlig. Vi viser også ansvar ved å gi våre kunder garanti på mange av våre operasjoner.

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetisk kirurgi, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din operasjon hos oss, vil du være garantert erfarne kirurger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.