Brystreduksjon

Store og tunge bryst kan føre til smerter i rygg, skuldre og nakke. Det kan bli som en hindring i hverdagen og i utførelsen av forskjellige aktiviteter. Noen er kanskje misfornøyde med å ha store bryst, og ønsker derfor en brystreduksjon. Overvekt kan være en av grunnene til store og tunge bryst, men også de normalvektige kan slite med dette. Uansett årsak, kan en reduksjon av brystene hjelpe kvinner med å få de brystene som er ønskelige. Brystreduksjon redusere brystene størrelse og vekt, og gir dem en finere fasong.

Hvem egner seg til å gjennomføre en brystreduksjon?

Kvinner med store, tunge og hengende bryst, som ønsker seg mindre bryst er godt egnet til en brystreduksjon. Resultatet av en slik reduksjon blir best hos de yngre, men det anbefales å vente til etter man har fått barn,

på grunn av risikoen for å redusere ammeevnen. For at man skal bli godkjent til å gjennomføre en brystreduksjon, krever det at man har en BMI på maks 29.

Før operasjonen  

Alle som skal gjennomføre en brystreduksjon vil få informasjon om hva man skal forholde seg til før operasjonen. Du bør sørge for å være ren og nydusjet før du drar hjemmefra. Du vil også få forbud mot å spise/drikke kvelden før inngrepet siden det tas i brukt narkose.

Selve inngrepet 

En brystreduksjon fjerner fett, overflødig hud og deler av brystkjertelen. Det blir først skjert et snitt rundt areola, som er det mørke området rundt brystvorten. Snittet går nedover langs folden på undersiden av brystet. Hud og fettvev blir fjernet fra brystet, og brystvorten og areola blir ført opp til den nye plassen. Huden som er igjen blir trukket ned og rundt areola. Dermed at brystet fått en ny form.

Etter operasjonen  

Smerten etter en brystreduksjon er vanligvis overkommelig og de fleste kan reise hjem samme dag. For rask rehabilitering bør man holde seg i ro de to første ukene, og fysisk aktivitet bør man være forsiktig med de 2 første månedene. Man får en spesial- BH av klinikken som man skal bruke de 4 første ukene. Fire dager etter operasjonen kan man dusje, men det er viktig å være forsiktig. Arrene skal ikke utsettes for direkte sol det første året.

Dren 

Noen tilfeller hvor det er større blødninger kan det de 2-3 første dagene være nyttig å bruke dren.

Hvilke resultater kan man forvente 

Etter en brystreduksjon for man mindre bryster med en fin form. Resultatet er som regel permanent, men vektøkning eller hormoner kan føre til endring av brystene igjen. Er vedkommende overvektig eller har mye brystvev, er det ikke alltid at man oppnår det perfekte resultatet.

Mulige komplikasjoner  

I alle inngrep er det en risiko for komplikasjoner. Brystreduksjon kan føre til redusert ammeevne, ulik størrelse på brystene, asymmetriske brystvorter eller at man mister følelsen i brystvortene. Det kan også oppstå blødning i vevet, infeksjon og død hud, men disse er sjeldne.

Før operasjonen

Du vil få en grundig gjennomgang og konsultasjon med våre norske kundekonsulenter, i samarbeid med en av våre kirurger. Denne prosessen legger grunnlaget for hvilket inngrep og operasjonsmetode som passer best for deg. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og vi sørger for at dine meninger og mål blir ivaretatt. Før selve inngrepet, og reisen til Istanbul vil du motta utfyllende informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre

Under operasjonen

Du skal være trygg på at er i gode hender, når du velger vår klinikk. Her kommer pasientsikkerhet alltids først, og våre kirurger, spesialsykepleiere og anestesileger har lang erfaring og topp kompetanse. Klinikken er av høyeste standard, og alle inngrep utføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Du vil være nøye overvåket etter inngrepet, og våkne opp til omsorgsfulle sykepleiere som tar godt vare på deg.  Avhengig av utført inngrep, tilbringer du gjerne 1-2 dager på eget rom i klinikken. Du vil få all informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden, både muntlig og skriftlig. Vi viser også ansvar ved å gi våre kunder garanti på mange av våre operasjoner.

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetisk kirurgi, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din operasjon hos oss, vil du være garantert erfarne kirurger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.