Brystløft

Hengende bryst er naturlig og kan være et resultat av amming, vekttap eller alder. Dersom man er fornøyd med størrelsen, og kun vil løfte opp brystene er dette veien å gå. Dersom man vil øke volumet kan det være en mulighet å sette inn implantater i tillegg. Et brystløft kan gjøres både med og uten å fjerne hud. Noen har kanskje hengende bryst men ekstra stort volum. Da kan det være en mulighet og gjøre en brystreduksjon samtidig.

Hvem er egnet for å gjennomføre et brystløft?

De som har hengende bryst, og ønsker en oppløftning. De som ønsker større bryst med implantater, men som samtidig må løfte de for å ha implantatene. Dette kan utføres i samme operasjon, eller man kan gjøre brystløftet 3 måneder før innsetting av implantatene, noe som gir et finere resultat. Også de som ønsker å fjerne implantatene sine kan benytte seg av et brystløft for å rette opp etterpå. I noen tilfeller tar man først ut implantatene, og venter i 3 måneder før brystløftet gjennomføres.

For å utføre et brystløft må man også være frisk, ha en stabil vekt, og er man over 38 år skal det i forkant bli tatt en mammografi.

Før operasjonen 

Alle som skal gjennomføre et brystløft vil få informasjon om hva man skal forholde seg til før operasjonen. Du bør sørge for å være ren og nydusjet før du drar hjemmefra. Du vil også få forbud mot å spise/drikke kvelden før inngrepet siden det tas i brukt narkose.

Operasjonprosedyren

Inngrepet utføres i lett narkose og lokalbedøvelse. Brystløftet kan sammenliknes med en brystreduksjon, men ved brystløft blir ikke kjertel- og fettvev fjernet. De fleste teknikkene innebærer at kirurgen fjerner hud som er under og rundt brystene. Så flytter han brystvorten og areola med blodårer og nerver opp til en ny plass. Huden som er igjen blir trukket ned og festet rundt areola. Deretter flyttes brystvorten og areola med tilhørende nerver og blodårer opp til sin nye posisjon. Den gjenværende huden fra begge sider av brystet trekkes ned og rundt areola. Dette fører til at brystet nå har fått en ny form.

 

Etter operasjonen

Smerten etter et brystløft er vanligvis overkommelig og de fleste kan reise hjem samme dag. For rask rehabilitering bør man holde seg i ro de to første ukene, og fysisk aktivitet bør man være forsiktig med de 2 første månedene. Man får en spesial- BH av klinikken som man skal bruke de 4 første ukene. Fire dager etter operasjonen kan man dusje, men det er viktig å være forsiktig. Arrene skal ikke utsettes for direkte sol det første året.

Dren  

I noen tilfeller hvor det er større blødninger kan det de 2-3 første dagene være nyttig å bruke dren.

 

Hvilket resultat kan man forvente

Den som gjennomfører et brystløft kan forvente å få bryster som ser nye men også naturlige ut. Brystene blir løftet opp til sin opprinnelig posisjon, og man oppnår en så fin fasong som mulig. Desto mer brystene henger, jo vanskelige blir det å oppnå et perfekt resultat. Det er også mulighet for at brystene siger litt ned igjen dersom man blir gravid, legger på seg eller rett og slett aldres.

Mulige komplikasjoner 

I alle inngrep er det en risiko for komplikasjoner. Brystløft kan i svært sjeldne tilfeller føre til at man ikke lengre kan amme. Andre komplikasjoner kan være at man får ulik størrelse på brystene, asymmetriske brystvorter eller at man mister følelsen i brystvortene.

Før operasjonen

Du vil få en grundig gjennomgang og konsultasjon med våre norske kundekonsulenter, i samarbeid med en av våre kirurger. Denne prosessen legger grunnlaget for hvilket inngrep og operasjonsmetode som passer best for deg. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og vi sørger for at dine meninger og mål blir ivaretatt. Før selve inngrepet, og reisen til Istanbul vil du motta utfyllende informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre

Under operasjonen

Du skal være trygg på at er i gode hender, når du velger vår klinikk. Her kommer pasientsikkerhet alltids først, og våre kirurger, spesialsykepleiere og anestesileger har lang erfaring og topp kompetanse. Klinikken er av høyeste standard, og alle inngrep utføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Du vil være nøye overvåket etter inngrepet, og våkne opp til omsorgsfulle sykepleiere som tar godt vare på deg.  Avhengig av utført inngrep, tilbringer du gjerne 1-2 dager på eget rom i klinikken. Du vil få all informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden, både muntlig og skriftlig. Vi viser også ansvar ved å gi våre kunder garanti på mange av våre operasjoner.

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetisk kirurgi, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din operasjon hos oss, vil du være garantert erfarne kirurger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.