Brystforstørrelse med fett

Dersom man ønsker en mindre og mer naturlig brystforstørrelse, kan en brystforstørrelse med kroppsfett være et alternativ. Brystforstørrelse med fett er altså en fett-transplantasjon hvor man forflytter fettet fra deler av kroppen til brystene. Det gir muligheter for å bli kvitt fett som befinner seg på for eksempel midjen, på innsiden/utsiden av lårene, magen og armer. Dette gir en mulighet til å forstørre brystene med ditt eget kroppsvev, uten bruk av fremmedlegemer.

 

Hvem er egnet til å gjennomføre en brystforstørrelse med fett?

Den som skal gjøre en brystforstørrelse med fett må ha overskudd av fett andre steder på kroppen. Kvinner som har vært gjennom graviditet og amming, og som kanskje har mistet volum og fasong på brystene, er godt egnet til å utføre en brystforstørrelse med fett. Også de som ønsker en forstørring av brystene men som ikke vil ta i bruk implantater er godt egnet. Dersom man i tillegg til en forstørring vil fjerne fett fra andre steder, er en slik fett transplantasjon midt i blinken.

 

Flytting av fettceller 

Forflytting av fett er ikke noe nytt som har kommet, men det har tidligere vært problemer med å få fettcellene til å overleve transplantasjonen. Ny fettsuging teknologi har ført at man kan flytte mer intakte fettceller, som vil si at flere celler overlever transplantasjonen. (Rundt 70 %). Ved hjelp av denne metoden kan man også jevne ut brystene, gjøre de mer symmetriske og gjennomføre rekonstruksjon hos kreftpasienter.

 

Før operasjonen 

Alle som skal gjennomføre en brystforstørrelse med fett vil få informasjon om hva man skal forholde seg til før operasjonen. Du bør sørge for å være ren og nydusjet før du drar hjemmefra. Du vil også få forbud mot å spise/drikke kvelden før inngrepet siden det tas i brukt narkose.

Etter operasjonen

Det vil også her bli gitt grundig informasjon om hvordan man skal forholde seg etter operasjonen.

Være rolig

De første dagene etter operasjonen er det viktig å holde kroppen i ro og ikke anstrenge seg for mye. Man vil ha smerter, og en «sprengende følelse i puppene» Medisin for dette blir naturligvis utgitt for å dempe plagene. Smertene er som regel sterkest den første uken, og det kan være lurt å ligge høyt med overkroppen. Vært forsiktig når du skal gå, og pass på at brystet ikke blir utsatt for slag.

Fysisk aktivitet og BH 

Man får utgitt en spesial BH fra klinikken, som skal brukes dag og natt den første måneden. BH anbefales så ofte som det er mulig, og spesielt under trening for å beskytte og bevare formen. Det er vanlig å være borte fra jobb ca i en uke, men man bør holde seg rolig i minst en måned.

Sol og bading

Man kan dusje første gang 4 dager etter operasjonen, men man kan vanligvis ikke bade før en måned etter. Soling vil være til skade for arrene, og man bør derfor ikke utsette arrene for direkte sollys det første året.

Kontroll- det forekommer som regel kontroll den første uken og etter det har gått et halvt år. Man bør også gjøre egenundersøkelser av brystene.

 

Hvilken resultat kan man forvente?

Fett-transplantasjon til brystene gi et naturlig og fint resultat, og etterlater seg veldig små arr. Hvilken form man for avhenger av utgangspunktet, men de fleste går opp en BH-størrelse. Det er viktig å være klar over at dersom man går opp eller ned i vekt vil dette ha påvirkning på brystenes fettceller.

 

Komplikasjoner etter fett transplantasjon  

Komplikasjoner er veldig sjeldne, men etter alle typer operasjoner kan det oppstå små blødninger i såret. Det vil føre til blåmerker og ømhet. Dersom det oppstår blødning dit fettcellene er transportert kan det føre til at færre celler overlever. Man bør derfor følge råd fra kirurgen for å unngå dette. Man kan også få infeksjon, men det er veldig sjeldent. Fettceller som ikke overlever vil vise seg som små forkalkninger under mammografi.

Brystforstørring og brystløft 

Dersom man i tillegg til å få større bryst har lyst til å løfte dem, kan man kombinere brystforstørring med fett og brystløft. Da utfører man først et brystløft, for å så gjennomføre fett transplantasjon 3-4 måneder etter.

 

Brystforstørrelse med implantater og fett

Det er også mulig å kombinere brystforstørrelse med implantater og fett transplantasjon. Dette kalles hybrid brystforstørrelse. (Den samme informasjonen som står under 1. brystforstørrelse med implantater)

Før operasjonen

Du vil få en grundig gjennomgang og konsultasjon med våre norske kundekonsulenter, i samarbeid med en av våre kirurger. Denne prosessen legger grunnlaget for hvilket inngrep og operasjonsmetode som passer best for deg. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og vi sørger for at dine meninger og mål blir ivaretatt. Før selve inngrepet, og reisen til Istanbul vil du motta utfyllende informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre

Under operasjonen

Du skal være trygg på at er i gode hender, når du velger vår klinikk. Her kommer pasientsikkerhet alltids først, og våre kirurger, spesialsykepleiere og anestesileger har lang erfaring og topp kompetanse. Klinikken er av høyeste standard, og alle inngrep utføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Du vil være nøye overvåket etter inngrepet, og våkne opp til omsorgsfulle sykepleiere som tar godt vare på deg.  Avhengig av utført inngrep, tilbringer du gjerne 1-2 dager på eget rom i klinikken. Du vil få all informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden, både muntlig og skriftlig. Vi viser også ansvar ved å gi våre kunder garanti på mange av våre operasjoner.

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetisk kirurgi, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din operasjon hos oss, vil du være garantert erfarne kirurger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.