Brazilian Butt Lift


BBL er en prosedyre hvor ens eget fett er tatt fra overflødige områder, behandlet, og deretter injisert inn i rumpen for å:

 • Skape volum
   

 • Gi runde former
   

 • Løfte rumpen ved å legge til fett i den øvre delen
   

 • Gi en smalere midje, ved å fjerne "håndtakene" og skape en timeglass-figur

BBL er basert på fett-transplantasjon, som innebærer å fjerne en pasients fett fra en del av kroppen, og reimplemntere den der det trengs. I dette tilfellet rumpen. 

Pris fra NOK 38 900,-


Inkluderer 

 • Norsk kontaktperson
   

 • Fly t/r Oslo - Istanbul med innsjekket bagasje. (annen flyplass kan avtales)
   

 • 5 netter på femstjerners hotell med frokost
   

 • Overnatting på klinikken
   

 • Egen sjåfør som frakter deg mellom flyplass - hotell - klinikken
   

 • Nødvendige medisiner og korsett

Brazilian Butt Lift


Prosedyren er utformet for å fylle den øvre delen av rumpen slik at rumpen blir fyldigere, løftes opp og blir mer "spretten". Resultat vil føre til naturlige og ungdommelige kurver.

Kvinner som gjennomgår Brazilian Butt lift vil forbedre konturen av bakdelen, sidene og lårene. Den store fordelen med denne operasjonen er at man anvender sitt eget fett for å permanent forbedre sitt utseende.

Resultatet av Brazilian Butt Lift er umiddelbart synlig, og fortsetter å forbedre seg i hele 36 måneder etter inngrepet, da hevelsen suksessivt legger seg. Teknikken som brukes resulterer vanligvis i at ca 80% av fettet som overføres festes permanent. Enkelte velger å ta påfyll etter 1 års tid for å nå ønsket resultat. Vennligst bemerk at påfyll ikke er kostnadsfritt.

Inngrepet utføres under narkose, og deles inn i to faser. 

Fase 1
Under del 1 av operasjonen blir fett trukket ut fra områder med overflødig fett. Dette gir fordelen med at fett fjernes fra uønskede områder på kroppen, og vil forbedre pasientens helhetlige utseende. Vanligvis, er små snitt gjort for å få tilgang til områder hvor fettsugingen vi bli utført. Fettet som trekkes blir deretter behandlet og renset, før andre fase av operasjonen begynner. 

Fase 2

Denne delen av operasjonen innebærer flere injeksjoner med pasientens eget fett, tilbake i rumpen. Her er det avgjørende at prosessen utføres med nøyaktighet og presisjon, da resultatet avhenger av kirurgen. Her formes rumpen til å bli både større og rundere. Etter prosedyren vil pasienten oppleve hevelse og sårhet, men dette forsvinner etter et par uker. Følelsen av uvelhet vil hjelpes med medisin som utskrives av klinikken. Resultatene vil være synlig umiddelbart.