Armplastikk

Armplastikk utføres ofte for å forbedre overarmenes form. Det fjerner overflødig hud, og strammer opp. Kanskje ønsker man mindre volum, eller er plaget av at huden henger. En kombinasjon av dette er ikke uvanlig.

Hvem egner seg for armplastikk?

Både de som sliter med mye fett på armene, og de med hengende og løs hud er gode kandidater for en slik operasjon. Dersom man har elastisk hud vil det være mulig å oppnå et fint resultat med fettsuging. Men dersom man har mye løs hud vil det være nødvendig med armplastikk for å oppnå ønsket resultat, ettersom slik løs hud er vanskelig å få bort på andre måter.

Hvordan utføres inngrepet?

Inngrepet tar omtrent 2 timer, og foregår med lokal bedøvelse og lett narkose. Kirurgen undersøker fettlaget og hudens elastisitet, og vurderer hvor mye hud som kan fjernes og om det er nødvendig med fettsuging. Fjerning av alt fett som ligger under huden som skal bort vil minske faren for komplikasjoner. På innsiden av armen legges det snitt på begge sider av armhulen. Kirurgen fjerner så mye hud som er forsvarlig, og syr igjen i flere lag. Man vil få en armstrømpe for å unngå hevelse, og etter 2-3 timer kan man normalt sett dra hjem.

Tiden etter inngrepet:

Før du dra hjem vil du få tilstrekkelig informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden etter inngrepet. Det er ikke unormalt å føle seg litt mørbanket de første dagene, og det er viktig å ligge/sitte i ro de to første døgnene. Smertestillende medisin kan være nødvendig, selv om sterke smerter sjeldent forekommer. Etter de to første dagene kan man sakte men sikkert øke aktivitetsnivået, men unngå tunge løft i 4-6 uker. Tapen som ligger over såret kan tas av etter 10-12 dager, for å så skiftes hver uke. Kompresjons strømpen skal ikke tas av før det har gått 6 dager, og da kan man også ta første dusj. Armstrømpen skal så sitte på dag og natt de første 4 ukene, og dag eller natt de 4 neste.

Hvilke komplikasjoner kan forekomme?

Ved alle inngrep finnes det en risiko for komplikasjoner. Komplikasjoner som blødninger, infeksjon, redusert følelse i huden og tap av hud eller vev (svært sjeldent) kan forekomme, men Komplikasjoner etter armplastikk forekommer sjeldent. Holder man seg i ro i tiden etter operasjoner og er forsiktig vil risikoen før blødning være mindre.

Før operasjonen

Du vil få en grundig gjennomgang og konsultasjon med våre norske kundekonsulenter, i samarbeid med en av våre kirurger. Denne prosessen legger grunnlaget for hvilket inngrep og operasjonsmetode som passer best for deg. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og vi sørger for at dine meninger og mål blir ivaretatt. Før selve inngrepet, og reisen til Istanbul vil du motta utfyllende informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre

Under operasjonen

Du skal være trygg på at er i gode hender, når du velger vår klinikk. Her kommer pasientsikkerhet alltids først, og våre kirurger, spesialsykepleiere og anestesileger har lang erfaring og topp kompetanse. Klinikken er av høyeste standard, og alle inngrep utføres med svært lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Du vil være nøye overvåket etter inngrepet, og våkne opp til omsorgsfulle sykepleiere som tar godt vare på deg.  Avhengig av utført inngrep, tilbringer du gjerne 1-2 dager på eget rom i klinikken. Du vil få all informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden, både muntlig og skriftlig. Vi viser også ansvar ved å gi våre kunder garanti på mange av våre operasjoner.

Bellemoi mener at alle er fin som man er. Vi  ønsker ikke å oppfordre noen til å gå gjennom kosmetisk kirurgi, men heller å tilby veiledning og kompetanse til dem som har bestemt seg. Ved å bestille din operasjon hos oss, vil du være garantert erfarne kirurger, moderne klinikk og en trygg reise. Samtidig som at man betaler de aller beste prisene.